KUUKSON KAIPAUS

s. 10.6.2013

SUMIAINEN - NÖPPÖNEN - PUDE

Kuukson Kaipaus eli Ukko on 4-vuotias, viime keväänä jalostusarvostelussa II palkinnolla hyväksytty nuori ori, joka on isänsä Sumiaisen ainut jalostukseen hyväksytty jälkeläinen. Ukko on kompakti rakenteeltaan, sillä on kolme hyvää askellajia ja se hyppää rohkeasti, hyvällä tekniikalla. Oriilla on hyvä hermorakenne, se on
kiltti, nöyrä ja erittäin yhteistyöhaluinen. Ukko toimii niin ajaen kuin ratsain ja se lähtee aina korvat hörössä töihin.

Nuoresta iästään huolimatta Ukko on nähnyt paljon maailmaa, käyden useissa näyttelyissä, laatuarvostelussa, ratsutuksessa ammattilaisella ja onpa se ollut pari kertaa mukana myös joulukadun avajaisten kulkueessakin. Meriitit ovat lähinnä näyttelyistä, joista mainittakoon useat I ja II palkinnot, Hippoksen näyttelystä II+ ja
parhaan varsan titteli 3-vuotiskeväänä, suomenhevosten show-näyttelystä
Best in Show 2-vuotiaana ja BIS 2 palkinto 3-vuotiaana sekä I palkinto Vermon kansallisessa poninäyttelyssä 3-vuotiaana. Vuonna 2016, 3-vuotiaana laatuarvostelukarsinnoissa ori oli jaetulla toisella sijalla ja finaalissa jaetulla kolmannella sijalla, ollen samalla paras pienhevonen.

Ukon ensimmäiset jälkeläiset syntyivät 2017.

Pikku-ukkoja on saatavilla siirtona Kivisaaren Oriaseman kautta tai tamman voi myös tuoda oriasemalle siemennettäväksi. Hyppypäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai, varaukset edellisenä iltana klo 19 mennessä. Huomioithan, että ori ei asu oriasemalla.
Ukon ensimmäiset jälkeläiset syntyivät 2017.

Varausmaksu 250 €, sisältää alv:n

Varsamaksu 350 €, ei sisällä alv:a

Siirrot 90 / lähetys, sisätää alv:n


Jenni Suhonen 050 3272585 (oriin omistaja)

Kari Korte 040 9308055

Seija Korte 040 7598895

VARAUS