JULIANO STAR

12,8a

BUVETIER D`AUNOU 14,4 - STAR GÈDÈ 15,9 - FLORESTAN 15,0

säkä 165 cm, lautanen 164 cm, pituus 169 cm

NÄYTÖT ANTANUT RANSKALAINEN ORI SUOMESSA

Huippuluokan jälkeläisiä tuottanut ranskalainen ori astumassa Suomessa? Ja vieläpä
edullisella varsamaksulla!

Tämän yhtälön pitäisi olla lähes mahdoton, mutta se on kuitenkin totta. Juliano Star on

kaikkea tuota! Ori on jättänyt derby-voittajan kolmeen Euroopan maahan. Se on aikansa parhaan eurooppalaisen ravurin isä. Sillä on avoimen tason jälkeläisiä, niin oriita kuin tammoja, kaikissa Euroopan merkittävissä ravimaissa. Se on jättänyt Elitloppetin voittajan.

Melkoinen ansioluettelo Suomessa vaikuttavalle edulliselle oriille, joka on saavilla tuorespermalla ja jonka siemen edelleen toimii hyvin siirroissa! Tammasi voidaan siis siementää kotiseudulla ja ilman ylimääräisiä kuluja.

Juliano Starin tuotanto on suomalaisille hyvin mieleinen. Varsat harvoin loistavat vielä
2-vuotiaina, paranevat 3-vuotiaiksi, mutta ne parhaat kilpailuvuodet alkavat 4-vuotiaana ja kestävät monia kausia. Julianon varsat ovat tunnettuja pitkistä kilpailu-uristaan. Samoin siitä, että varsoille käy kaikki kilpailumatkat.

Ruotsin tilastoissa korkealla

Länsinaapurin tarkassa jalostusarvostelussa Juliano Star arvioitiin A-palkinnolla, mikä
on korkein arvio harvinaisen Elithingstnimikkeen jälkeen. Samaan A-luokkaan on
arvioitu suuri osa Pohjoismaiden suosituimmista pakasteoriista! Julianon kanssa samalle tasolle on arvioitu mm. Andover Hall, Donato Hanover, Cantab Hall, Ganymede ja Orlando Vici.

Ruotsin Breeders Crownissa kilpailevat vastakkain koko maailman huippuoriiden jälkeläiset. Tämän kilpailun maratontaulukko antaa varmasti hyvän kuvan oriiden tasosta. Juliano Star oli vuoden 2017 alussa tällä listalla sijalla 12. Siis kaikista oriista - mukaan lukien USA:n, Kanadan, Italian ja Ranskan huiput.

Juliano Star jatkaa kuitenkin Suomessa ja oriin varsamaksu on näyttöihin nähden todella edullinen 1 500 euroa (sis.alv 24%).

Varausmaksu 250

Varsamaksu 1500

Hinnat sisältävät alv:n 24%

Kari Korte 040 9308055

Seija Korte 040 7598895