IL VILLAGGIO

09,2 ( 3 )

YANKEE GLIDE 10,2 - DANCE TO MARKET - BALANCED IMAGE 13,1

säkä 164 cm, lautanen 161 cm, pituus 161 cm

MIHIN MENESTYS PERUSTUU?

IL Villaggiossa on klassiset siitosoriin ominaisuudet. Ori oli itse kaksivuotiaana poikkeusyksilö. Rankkaus USA:n Experimental Ratingissa ikäluokan parhaaksi ja The Hambletonianin ehdottomaksi suosikiksi ovat usein olleet merkkejä siitä, että hevosessa on ainesta tulevaisuuden siitosoriiksi. Pohjoismaihin näin rankattuja oreja on tullut vähän, mutta Express Ride ja Super Arnie olivat aikanaan rankingkärkiä. Kuten IL Villaggion jälkeläiset tänä päivänä, ori erottui edukseen oman aikansa muista 2-vuotiaista. IL Villaggio oli yksinkertaisesti muita nopeampi. Kun ohjastaja halusi, niin IL Villaggio vaihtoi rytmiä ja siirtyi johtoon. Ori oli täysin ajajan hallittavissa, mikä on luonnollisesti ohjastajalle toivetilanne. Hyvä ajettavuus on usein myös periytyvä ominaisuus. IL Villaggio edustaa modernia, viime vuosina muuttunutta kilpahevosen rakennetta. Ori on 3 senttimetriä etukorkea, eli suuri säkä on selkeästi lautasia korkeammalla. Tämänkin ominaisuuden kautta IL Villaggio muistuttaa suuresti huippuori Muscle Hilliä. Lisäksi IL Villaggio on iso (164 cm), pitkäjalkainen ja kevyt; juuri kuten modernin huippuhevosen halutaan olevan. IL Villaggion suurin valtti on kyvyssä jättää jälkeläisiin hyvin voimakas oma leima. Tämä on aina ollut suurten periyttäjien tyypillinen piirre.


LAADUKAS ENSIMMÄINEN IKÄLUOKKA

MAS Breeding Oy on koko ajan korostanut asiakkailleen IL Villaggion poikkeuksellista kapasiteettiä ja nopeutta. Nämä oriin jo nuorena todistetut ominaisuudet periytyvät usein myös varsoille ja näin näyttää käyvän myös IL Villaggion kohdalla. Oriin ensimmäisessä ja pienehkössä ikäluokassa on useampi ikäluokkahevonen.

NEFERTITI FRIDO 16,5(2) / 24 220 €


Tämä tamma oli ikäluokkansa kiistatta paras kaksivuotias Suomessa. Kaikki startit voittanut Nefertiti keräsi kehuja jokaiselta varsan nähneeltä ja sen kanssa toimineelta. Edes huonot lähtöpaikat eivät estäneet poikkeuksellisen nopeaa tammaa hallitsemasta Suomen 2-vuotislähtöjä. Tamma osoitti omaavansa muihin ikäisiinsä verrattuna kovemman nopeuden ja täydellisen ajettavuuden.


STARO LITCHI 14,2(2) / 173 047 S

Ruotsin ennätyksen juossut tamma on ollut hienoista tuloksistaan huolimatta myös epäonninen. Ruotsin suurimman kaksivuotiskisan finaalissa palkintorahat menivät sivusuun, kun tamma hylättiin murtautumisesta väsyviä kanssakilpailijoita ohitellessaan. Maaliin Staro Litchi tuli ajalla 13,8.Hylkäyksestä huolimatta erinomainen kaksivuotiskausi tammalta, jonka lähtöpaikat suurimmissa kilpiluissa ovat olleet radoilta 8, 10 ja 11.

IL Villaggion ensimmäiseen ikäluokkaan mahtuu vielä 2-vuotiaiden Kasvattajakruunun kolmonen Vixpress Li 18,0 sekä MAS Backstabber 19,5. Oriin kaksivuotiaista varsoista opetuslähdön on suorittanut reilusti yli 50 prosenttia ja koelähdönkin yli 20 %.


HUOMAA REILUT ALENNUKSET VARSAMAKSUSTA KANTA-ASIAKKAILLE!

Varausmaksu 250 €

Varsamaksu, normaali 2300 €


Varsamaksu MAS Breedingin vanhoille asiakkaille 2000 €

Varsamaksu IL Villaggiota aiemmin käyttäneille 1700 €

Kaikki maksut sisältävät alv:n 24 %

Kari Korte 040 9308 055
Seija Korte 040 759 8895

VARAUS