JULIANO STAR

12,8a

BUVETIER D`AUNOU 14,4 - STAR GÈDÈ 15,9 - FLORESTAN 15,0

säkä 165 cm, lautanen 164 cm, pituus 169 cm

Juliano_Star2.jpg


RANSKALAINEN HUIPPUORI NYT POIKKEUKSELLISEN EULLISESTI


Juliano Star edustaa modernia ranskalaista jalostusta. Ori oli ikäluokkansa suurin tähti 2-vuotiaasta 4-vuotiaaksi. Huippulahjakkuus siirtyi siitokseen jo nuorena, kun miljoonakauppa toi Juliano Starin pohjoismaiseen omistukseen. Juliano Star on muiden siitoksessa onnistuvien ranskalaisten oriiden tapaan 47-prosenttisesti amerikkalainen ravuri. Näin ollen Juliano Starin jälkeläiset, amerikkalaisista emistä, saavat reilun 23 prosentin annoksen ranskalaista verta sukutauluunsa. Tämä prosenttiosuus onkin osoittautunut jokseenkin ideaaliksi määräksi hyvien ravurien jalostuksessa. Juliano Star oli huippulahjakas kilpahevonen nimenomaan nuorena, ja myös ehdottomasti oman aikansa huippusukuinen yksilö. Julianon isä Buvetier d’Aunou, emä Star Gede ja emänisä Florestan olivat kaikki niin suvultaan kuin kilpailunäytöiltäänkin Ranskan ehdotonta eliittiä.


HYVÄ PERIYTTÄJÄ KOKO URAN AJAN

Siitosurallaan Juliano Star on jättänyt huippuhevosia peräti kymmeneen Euroopan maahan. Derbyvoittajia Julianon varsoista löytyy kolmesta maasta: Ruotsista, Norjasta ja Hollannista. Ruotsin kultadivisioonatasoisia jälkeläisiä Julianolla on nelisenkymmentä. Elitloppetiin on osallistunut kaksi Juliano Starin poikaa, joista toinen voitti. Juliano Starin jälkeläiset kilpailevat pitkään, vaikka eivät yleensä ole tähtiä vielä kaksivuotiaina. Tämän ominaisuuden pitäisi sopia erinomaisesti Suomen ravikulttuuriin ja kasvattajien toiveisiin.


TÄNÄ VUONNA EDULLINEN


Ranskalaista verta edustavaa, hyvät jälkeläisnäytöt antanutta oria on vaikea löytää kohtuulliseen hintaan. Tästä syystä tarjoamme suomalaisille kasvattajille Juliano Starin poikkeuksellisen edullisesti. Varsamaksu on nyt vain 1500 euroa (sisältää alv). Huippuhevosia tuottanutta ranskalaista oria ei ole näin edullisella hinnalla aiemmin voinut käyttää Pohjoismaissa. Kun vielä muistetaan, että Juliano Starin sperma on erittäin hyvää ja se toimii loistavasti siirtonakin, kannattaa harkita Julianon valintaa varsinkin täysamerikkalaisille tammoille.


Varausmaksu 250 €

Varsamaksu 1500 €

Kaikki maksut sisältävät alv:n 24 %


Kari Korte 040 9308 055
Seija Korte 040 759 8895


VARAUS