CITATION LINDY

11,1 ( 3 )

CANTAB HALL 10,9 - BENEDICTA JET 14,0 - DONERAIL 11,2

säkä 163 cm, lautanen 162 cm, pituus 164 cm

citationlindy.jpg

VOITOKKAAT VARSAT


Citation Lindy on aina ollut edullinen, hinta-laatusuhteeltaan mainio vaihtoehto isäoriiksi. Oriin astutuskirjat eivät ole koskaan täyttyneet Suomen kovimmista tai suvukkaimmista tammoista, mutta pienten ja laatutietoisten harrastajakasvattajien tammoja Citation Lindy on astunut paljon. Syntyneistä varsoista isoa osaa ei ole koskaan maksettu suurimpiin ennakkomaksullisiin kilpailuihin, vaikka kilparadoille niitä on saatu kiitettävästi. Ja millaisia jälkeläisiä! Hienoja varsoja, jotka voittavat poikkeuksellisen suuren osan starteistaan. Citation Lindyn varsojen voittoprosentti onkin lähes 15. Suomessa siitoksessa vaikuttavalle oriille luku on yksi korkeimmista. Kukapa ei arvostaisi voittavia hevosia! Ja Ci tation Lindyn jälkeläislistalta niitä löytyy.

Pitää muistaa, että Citation Lindyn voitokkaista jälkeläisistä vanhimmat olivat viime kaudella vasta 5-vuotiaita. Lisää voittoja on siis tulossa. Voitokkaiden varsojen lisäksi, Citation Lindyn jälkeläisistä löytyy myös muutama tasokas ikäluokkakisamenestyjä, kuten 2-vuotias To The Beginnin.


SINULLE JOKA HALUAT KASVATTAA EDULLISESTI LAHJAKKAAN VARSAN

Citation Lindy on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi kasvattajille, jotka haluavat talliinsa usein voittavia starttihevosia. Tänä vuonna MAS Breeding yrittää tehdä voitokkaan varsan kasvattamisen yhä kannattavammaksi laskemalla Citation Lindyn varsamaksun alle 1 000 euroon! Hinta sisältää myös arvonlisäveron. Citation Lindyn sperma on laadultaan erinomaista, joten kasvattajalla on hyvät mahdollisuudet saada tammat nopeasti kantaviksi myös siirtona.


Varausmaksu 250 €

Varsamaksu 950 €

Hinnat sisältävät alv:n 24%

Kari Korte 040 9308055

Seija Korte 040 7598895

VARAUS